WE HEBBEN RICK GESPROKEN!!!! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van RIck - WaarBenJij.nu WE HEBBEN RICK GESPROKEN!!!! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van RIck - WaarBenJij.nu

WE HEBBEN RICK GESPROKEN!!!!

Door: Patricia

Blijf op de hoogte en volg RIck

09 Maart 2009 | Suriname, Paramaribo

We hebben net Rick tien minuten aan de telefoon gehad.. Heerlijk om hem te horen!!!

Het ging supergoed, hij klonk zeer positief over alles!
De vliegreis was zeer goed gegaan, de busreis had wel erg lang geduurd.
En daarna was het genieten van al het moois van suriname.

Hij had al veel gezwommen, in lekker koud water.

Vanmorgen was hij naar school geweest, had 3 vakken gehad: rekenen, taal en knutselen. Het eerste wat hij zei, dat school erg chaotisch was....

Verder deed hij veel spelletjes.

Ook hadden ze gisteravond nog een rouwfeest mee gemaakt en hij had daar nog een kadootje gehad, maar hij vertelde nog niet wat, dat moest een verrassing blijven.

Verder heeft hij nog niet zoveel enge beesten gezien, wel vogelspinnen, hagedisjes.

Hij had het prima naar zijn zin. Hij gaat vandeweek nog vissen.

Vanavond wordt de website nog geupdate, dus daar wachten we nu nog even op!

En we moesten vooral iedereen de groetjes doen, dus bij deze!

• 09 Maart 2009 - 20:32

Papa En Mama:

Fijn zo om een berichtje via jullie gekregen te hebben.Nou dat geeft zo weer een beetje een geruststelling.En wij kijken uit naar de volgende berichtgeving.groetjes van ons uit Den Haag Papa en Mama

• 09 Maart 2009 - 22:11

Ina:

kijk nou---heeft rick meer vertelt als Danique .....over school vertelde ze dat het zooooo totaal anders was,maar niet welke vakken ze heeft gevolgd... whaaa dan denk ik dat het Danique was die ging gillen van de spin wat ik las in het verslag....Wel vertelde ze dat het er erg leuk was en bijzonder.En ze klonk ook oprecht vrolijk blij-en zeer positief...Echt oprecht..en als ik zo lees heeft Rick het ook super goed.