en weer een stap verder in de voorbereidingen
Door: Patricia
Blijf op de hoogte en volg RIck
22 Februari 2009 | Nederland, Amsterdam
Vandaag hebben we weer een stap verder gemaakt in de voorebereidingen: we zijn wezen winkelen. Normaal is dit niet erg favoriet bij Rick. En we hadden een waslijst, want na inspectie van de kledingkast, lag er meer kleding in de zak van max, dan in zijn kast.
Gelukkig komt de zomerkleding weer te voorschijn in de winkels zodat we ook korte broeken vonden. In de opruimbak kwamen we gelukkig nog waterschoenen tegen.. en het probleem afritsbroek is ook verholpen: bij de C en A hing er een! Zeeman zorgde ook nog voor comfortabele kleding voor in de tropen, dunne lange broeken. Ideaal..
Maar eerst nog drie nachtjes slapen, en dan gaan we Eurodisney onveilig maken!
Maar eerst nog drie nachtjes slapen, en dan gaan we Eurodisney onveilig maken!
22 Februari 2009 - 20:44
Jose Meijer:
Heel veel plezier in EuroDisney. Jij boft maar met al die uitstapjes!
Juf Jose -
23 Februari 2009 - 05:45
Marijke:
Gossie, vind jij het niet leuk om kleren te kopen ? Maar toch wel als je ze nodig hebt voor zo iets leuks?
Fijn dat er her en der nog wat te vinden was aan kleding, anders moet je in je blote gat op vakantie :-) Kan ook, toch.
Nog een paar nachtjes slapen en dan eerst feesten in EuroDisney.
Groetjes
Marijke
23 Februari 2009 - 08:28
Silvia :
Dat gaat mooi lukken! De reis komt natuurlijk ook al steeds dichterbij. Nog maar 10 nachtjes slapen!
Maar eerst even lekker flirten met Minnie en keten met de rest van de Disney figuren in Parijs.
Alvast veel plezier gewenst ! -
23 Februari 2009 - 17:29
Opa En Oma:
Zo Rick lekker gezellig zo met het winkelen?Nou fijn dat alles er zo is.We blijven je volgen hoor.Groetjes van Opa en Oma -
24 Februari 2009 - 10:41
Marco:
hoi rick, dus je kunt er met je nwe kleding voorlopig mee vooruit,
veel plezier met ze alle van de week in Eurodisney,Marco
ps doet Goofey de groeten van me als je em ziet -
28 Februari 2009 - 12:19
Hennie:
Hoi, Net terug van Eurodisney en nu aftellen.
Het gaat opschieten hoor!
Heel veel plezier daar.
groetjes Hennie -
28 Februari 2009 - 21:02
Pamela:
Ik hoor van mamma wel hoe het geweest is in Euro Disney. Ik wil je vanaf hier heel veel plezier wensen met de laatste voorbereidingen! Geniet ervan.
GRoetjes, Pamela